Voordelen bedrijven

Als werkgever heeft u veel voordelen als u kiest om de uitzendkrachten van Me-Fi Uitzendbureau in te zetten voor uw bedrijf. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

 1. Personeel waarop u kunt vertrouwen
  Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd en zeer gespecialiseerd in hun vakgebied. Afspraken worden nagekomen en uiteraard zijn zij op tijd op het werk. Wij werken met een groot bestand aan uitzendkrachten. Voor ieder vakgebied hebben wij voor u het juiste en competente persooneel. U kunt onze uitzendkrachten ook inschakelen ter ondersteuning.
 2. Werving en selectie van personeel
  Dit doen wij zelf waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. We verzorgen zelf een goede huisvesting voor onze medewerkers. We bieden ze ook taal- en veiligheidscursussen aan. De administratieve afhandeling nemen we tevens voor onze rekening, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
 3. Flexibele uitzendkrachten
  U kunt onze uitzendkrachten flexibele inzetten, bijvoorbeeld als het op bepaalde dagen drukker is dan andere dagen en u wel wat extra hulp kunt gebruiken. U geeft aan wanneer u onze uitzendkrachten nodig heeft, ongeacht of het gaat om vaste dagen of juist niet. Wij proberen in goed overleg de juiste mensen voor u te regelen. We kunnen afspraken maken per afdeling, per stal of per project.
 4. Lage kosten
  Onze uitzendkrachten komen uit het buitenland. Dit is de reden dat wij de arbeidskosten voor u als werkgever laag kunnen houden.

Payrolling en de voordelen

Het grote voordeel van payrolling is dat de Me-Fi Uitzendbureau juridisch fungeert als de werkgever. Werkgeversrisico’s zoals transitievergoedingen of doorbetalen bij ziekte zijn voor Me-Fi Uitzendbureau. Ook heeft u geen omkijken naar adminstratieve taken zoals de salarisadministratie.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Neem contact op