Vakgebieden

Sectoren

De activiteiten van Me-Fi Uitzendbureau waren in het begin vooral gericht op de champignonteelt en tuinbouw. Nu komen er steeds meer sectoren waaronder de veehouderij en bouw & industrie. Bedrijven in de veehouderij worden groter en hebben behoefte aan flexibel personeel. In goed overleg proberen wij de juiste mensen voor u te regelen. We kunnen afspraken maken per afdeling, per stal of per project.

Werkzaamheden

We kunnen u ook de helpende hand toesteken als het gaat om het in-/uit- en ompakken van producten, het assembleren van halffabricaten en verzendklaar maken van goederen. Het assembleren van goederen kan door middel van inlenen van personeel bij u op locatie. Ook kunnen we u helpen bij het schoonspuiten van stallen. Tot slot kunt u ook op ons rekenen als u een totaalproject heeft liggen.

Contact met Me-Fi Uitzendbureau

Me-Fi is een langzaam groeiend bedrijf met steeds meer vaste klanten en tevreden werknemers. Zit u verlegen om tijdelijke arbeidskrachten, welke flexibel, betrouwbaar vakkundig en betaalbaar zijn, bent u bij ons aan het goede adres!

Neem vrijblijvend contact met ons op.