Over ons

Me-Fi Uitzendbureau is reeds enkele jaren actief in de regio Brabant en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van vakkundig personeel. Bovendien bespaart u op arbeidskosten want wij kunnen de kosten laag houden. Onze werknemers komen namelijk uit het buitenland.

De kracht van Me-Fi zit in de samenwerking tussen John van Rooij die jarenlange ervaring in de landbouw heeft en Firat Memis die een uitgebreid netwerk in het buitenland heeft waar onze uitzendkrachten vandaan komen. We hebben ervaring met buitenlandse werknemers op onze bedrijven. Daardoor weten we precies wat u bedoelt. Door de goede connecties in Europese landen met werkzoekenden zijn we gaan bemiddelen met bedrijven hier.

Certificering Me-Fi Uitzendbureau

De heer Firat Memis is eigenaar van Me-Fi Uitzendbureau en werkt nauw samen met John van Rooij. We beheren zelf agrarische bedrijven in de tuionbouw en champignonteelt en hebben kennis van de veehouderij. John van Rooij is in het bezit van MAS diploma.

Wij zijn in Nederland gevestigd en ingeschreven bij de KvK en beschikken over een G-rekening en zijn SNA gecertificeerd volgens NEN 4400-1. Uiteraard hebben wij eveneens alle andere benodigde certificaten en diploma’s zoals:

De Stichting Fair Produce Nederland certificeert bedrijven die er garant voor staan een sociaal personeelsbeleid te voeren en hun werknemers fair te behandelen. Daarbij voldoen wij aan alle eisen die de Stichting stelt, waaronder de juiste beloning en goede huisvesting.

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons uitzendbureau of heeft u interesse om een van onze uitzendkrachten voor uw bedrijf in te schakelen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact op